Lego 75334 Obi-Wan Kenobi vs. Darth Vader

Tootekood: LEGO15560

Ainult 1 laos

70.00

Kuumakse al. 5.96 / 12 kuud

Lego 75334 Obi-Wan Kenobi vs. Darth Vader

Ela uuesti läbi tuline lahing Obi-Wan Kenobi ja Darth Vaderi vahel selle kokkupandava LEGO® Star Wars™ (75334) mängukomplekti abil. Selles on kahe pöörleva lahinguplatvormiga lahinguväli, tulebarjäärifunktsioon, mis jagab lahinguvälja kaheks, ja kaevanduskäru, mille saab ümber lükata. Lisaks on komplektis neli LEGO minifiguuri: Obi-Wan Kenobi ja Darth Vader oma valgusmõõkadega ning Tala Durith ja droid NED-B, kellega etendada telesarja „Star Wars: Obi-Wan Kenobi“ stseene.

Kordumatu Star Warsi teemaline kingitus alates 8-aastastele
Kas mõtled selle komplekti osta kingituseks Star Warsi fännile, kes pole LEGO komplektidega varem kokku puutunud? Pole probleemi. Komplektiga on kaasas on üksikasjalikud illustreeritud ehitusjuhised, mis on ehitamisel abiks.

Piiramatu loovmäng
LEGO Group on juba 1999. aastast alates loonud Star Warsi universumist tuntud legendaarsete tähelaevade, sõidukite, sündmuspaikade ja tegelaskujude mudeleid. LEGO Star Warsist on aja jooksul saanud kõige populaarsem teema ja see pakub laia valikut lahedaid kokkupandavaid mänguasju, mis rõõmustavad igas vanuses inimesi.