LEGO 71754 Ninjago Veedraakon

Tootekood: LEGO71754

Ainult 2 laos

92.00

Kuumakse al. 7.89 / 12 kuud

LEGO 71754 Ninjago Veedraakon

LEGO 71754 Ninjago Veedraakon komplektiga saavad lapsed telesarjast „NINJAGO®: Seabound“ pärit uskumatuid lugusid etendada. Muljetavaldaval mängudraakonil on muudetava asendiga pea, lõug, jalad, kael, tiivad ja liikuv saba, mida saab kasutada relvana, et pakkuda lastele rikastavat mängu tundideks.

Kvaliteetsed mänguasjad lastele
Mängudraakoniga on kaasas viis minifiguuri: NRG Nya, sukelduja Zane lestades, prints Kalmaar ja kaks ohtlikku Maaray valvurit, et lapsed saaksid etendada põnevaid lahinguid hinnalise laineamuleti nimel. Komplektis on ka miniallveelaev, mille kokpitti mahub sukelduja, ning väljapanekualus amuleti jaoks.

Ägedad mänguasjad, mis avaldavad sõpradele muljet
LEGO® NINJAGO mänguasjad annavad võimaluse põgeneda vahvasse fantaasiamaailma, kus loomingulised lapsed saavad lõputus lahingus ühendada jõud oma ninjakangelastega, et kaitsta NINJAGO linna. Ninjafännid ja nende lapsed saavad mängida mitmesuguste erinevate ehitusmänguasjadega, mille seas on võimsad robotid, detailsed laevad ja ülikiired lennukid.

  • LEGO® NINJAGO® veedraakoni (71754) mängukomplekt sisaldab muudetavate asenditega mängudraakonit, et ninjafännid saaksid lugematuid tunde taasetendada telesarjast „NINJAGO: Seabound“ tuttavaid stseene.
  • Komplektis on viis minifiguuri: NRG Nya, sukelduja Zane, prints Kalmaar ja kaks Maaray valvurit, kes on kõik varustatud lahedate relvadega, et lisada laste rollimängule täiendav mõõde.
  • Mängudraakonil on muudetava asendiga tiivad, jalad, saba, kael, lahti- ja kinnikäiv suu ning liikuv saba,mida saab kasutada Maaray valvurite alistamiseks relvana.
  • Komplektis on ka miniallveelaev, mille avatavasse kokpitti mahub sukelduja Zane, lisaks väärtuslik laineamulett, mille saab merepõhja välja panna.

Osad: 737
Vanus: 9+