Lego 41947 Mickey & Friends Bracelets Mega Pack

Tootekood: LEGO15570

Laos

38.00

Kuumakse al. 6.46 / 6 kuud

Lego 41947 Mickey & Friends Bracelets Mega Pack

Kas sul on 6-aastane või vanem laps, kes naudib kunsti ja meisterdamist ning armastab Disney Miki Hiirt? Nad saavad rakendada mõlemat kirge selle LEGO® DOTS ǀ Disney Miki ja sõprade käevõrude megapaki (41947) komplektiga! Komplektis on viis värvilist käevõru ja rohkesti värvilisi, sädelevaid ja kaunistatud detaile, mis on kõik paigutatud eraldi taaskasutatavale hoiualusele.

Vahvaim spontaanne pidu eales!
Lapsed saavad koos aega veeta ja luua Miki Hiire ja sõprade kaunistatud detailide abil viis erineva stiili või väljendusviisiga käevõru, mis vastavad täielikult neile ainuomasele tujule või kirele; seejärel saab neid oma soovi järgi ümber kujundada. Valida saab klassikalise punase, valge ja musta Miki-stiili või otsustada julgema ja värvilisema kasuks.

Kaunista nii, nagu soovid
DOTS-i komplektid pakuvad lastele isetegemise ja kaunistamise kaudu rõõmu LEGO mängudest ja loomingust. Selle loomingulise megapakiga on kõik lubatud, kuna maagia ja kontroll on täielikult lapse kujutlusvõime käes. DOTS-i komplektid sobivad hästi vahvaks ootamatuks preemiaks või sünnipäevakingiks loovatele lastele.