LEGO 60304 Teeplaadid

Tootekood: LEGO60304

Laos

25.50

LEGO 60304 Teeplaadid

LEGO 60304 Teeplaadid ehituskomplekt annab laste loovmängule veidi elutruudust, lisades pimedas helendava mängu-tänavavalgustuse, valgusfoorid, liiklusmärgid, sõidurajamärgid, künnised, ülekäiguraja, puud ja roheala. Lapsed saavad teeplaate omal äranägemisel paigutada, ehitada nende ümber linna ja ühendada teised LEGO teeplaatide ehituskomplektid, et loodud linna suurendada!

Lahe kingitus alates 5-aastastele LEGO-fännidele
LEGO City teeplaatide mängukomplektis on hõlpsalt järgitavad juhised ja Instructions PLUS, mis on osa nutitelefoni ja tahvelarvuti tasuta rakendusest LEGO Building Instructions. Suumi- ja pööramisfunktsiooniga interaktiivne ehitusjuhend aitab väikestel LEGO-ehitajatel ruttu ehitusmeistriteks saada.

Innustavad mänguasjad poistele ja tüdrukutele
LEGO City ehituskomplektid innustavad loomingulisele avatud rollimängule ühes võimalusterohkete hoonete, realistlike mängusõidukite ja põnevate tegelastega, et päriselu jäljendav mäng oleks meeldiv ja põnev.

  • LEGO City teeplaatide (60304) ehituskomplektiga saavad lapsed LEGO®-klotsidega mängimise päriselulisemaks muuta. See on ideaalne algus ägedale ehitus- ja mänguelamusele.
  • Mis on karbis? Lapsed saavad 5 LEGO® teeplaati koos sõidurajamärkide, künniste ja ülekäigurajaga, lisaks pimedas helendava tänavavalgustuse, mängu-valgusfoorid, liiklusmärgid, puud ja roheala.
  • Lapsed saavad LEGO®-detailidest teha realistliku tee ühes paljude autentsete detailidega ja ühendada teised LEGO City teeplaatide ehituskomplektid, et loodud linna laiendada.
  • LEGO® City teeplaatide mängukomplekt sobib suurepäraselt jõulu-, sünnipäeva- või mis tahes muu tähtpäeva kingiks 5-aastastele ja vanematele lastele.

Osad: 112
Vanus: 5+