LEGO 60301 Metsapääste maastikusõiduk

Tootekood: LEGO60301

Laos

64.90

Kuumakse al. 5.52 / 12 kuud

LEGO 60301 Metsapääste maastikusõiduk

LEGO 60301 Metsapääste maastikusõiduk mängukomplekti abil, kuhu kuuluvad loomapäästemeeskond koos telesarjast „LEGO City Adventures“ tuttava kangelase Jessica Sharpe‘iga, lisaks lõvi, lõvikutsikas ja madu koos oma munaga, võivad lastest saada igapäevakangelased. Lisa põnevateks metsapäästeseiklusteks veel jõgi, mänguskuuter ja maastur.

Lõbus mäng kogu perele
LEGO 4+ komplektid pakuvad lastele, sõpradele ja peredele tundideks mängurõõmu. Laste abistamiseks on iga komplektiga kaasas lihtne ehitusjuhend ja põhiklotsielement. 4+ komplektidega tuleb kaasa ka Instructions PLUS, mis on rakenduse LEGO Building Instructions osa. See interaktiivne ehitusjuhend, millel on suumi- ja pööramisfunktsiooniga vaatamistööriistad, muudab LEGO klotsidega ehitamise tõepoolest lapsemänguks.

LEGO City äge maailm
LEGO City metsateemalised mängukomplektid viivad lapsed tegevuse keskmesse tänu erilistele loomadele, realistlikele tegevuspaikadele, lahedatele sõidukitele ja inspireerivatele tegelastele, mis innustavad tõsielusündmustel põhinevat loomingulist rollimängu.

  • See LEGO® City metsapääste maastikusõiduki (60301) mängukomplekt sobib vähemalt 4-aastastele lastele, kes armastavad loomi ja loovmängu, ning telesarja „LEGO City Adventures“ fännidele.
  • Mis on karbis? Selles mängukomplektis on olemas kõik vajalik, et lapsed saaksid ehitada mängumaasturi, skuutri ja savanni, kus on Jessica Sharpe‘i, pargivahi ja uurija minifiguurid, lisaks lõvi-, lõvikutsika- ja maofiguur.
  • Lapsed saavad aktiveerida silla kokkuvarisemise funktsiooni, kasutada maastikusõiduki vintsi ning etendada realistlikke looduslugusid koos eriliste loomade ja telesarjast „LEGO® City Adventures“ tuttava tegelase Jessica Sharpe‘iga.
  • Vahva kingiidee sünnipäevaks või mõneks muuks sündmuseks. See pakub vähemalt 4-aastastele lastele tundideks rõõmu ja seda saab kombineerida teiste LEGO® City metsateemaliste komplektidega, et loomateemalisi seiklusi oleks veel rohkem.

Osad: 157
Vanus: 4+