LEGO 21174 Moodne puuonn

Tootekood: LEGO21174

Ainult 2 laos

196.00

Kuumakse al. 10.14 / 24 kuud

LEGO 21174 Moodne puuonn

LEGO 21174 Moodne puuonn on suur, detailne ja väga mitmekülgne mängukomplekt, mis pakub lakkamatult rõõmu Minecrafti mängijatele ja igale lapsele, kellele meeldib loominguline ehitamine.

Lõputult ümberehitatav Minecrafti puuonn
Lapsed saavad ehitada neli väga erinevat ruumi (köögi, raamatukogu, kabineti ja magamistoa) ning lisada seejärel mitmesuguseid autentseid Minecrafti tarvikuid, nt mööblit, voodipesu, tööriistu ja dünamiiti. Komplekt kutsub lapsi seda aina uuesti ümberehitama ning avastama lõputuid loomingulisi mängu- ja väljapanekuvõimalusi. Ruumid ei pea isegi olema puu külge kinnitatud. Komplekt sobib ideaalselt lastele, kelle kujutlusvõime ulatub tavapäraste nukumajade seintest kaugemale.

  • LEGO® Minecraft™-i moodne puuonn (21174) on suur, detailne ja väga mitmekülgne mängukomplekt, kus on neli lõputult ümberehitatavat ruumi, mis sisaldavad autentseid Minecrafti detaile.
  • Komplektis on laetud Creeper™-i figuur, pandarüü, otselotirüü, zombi, kass ja kana Minecraft™-i võrgumängust ning palju autentseid tarvikuid.
  • Lapsed saavad seda imeliselt muudetavat ja kohandatavat mängukomplekti aina uuesti ümber ehitada, et avastada lõputuid loomingulisi mängu- ja väljapanekuvõimalusi.
  • See moodulipõhise puuonni ehitus- ja esitlusmudel sobib hästi igale vähemalt 9-aastasele Minecraft™-i fännile või mudelientusiastile. See on ideaalne sünnipäeva-, pühade- või üllatuskingitus.

Osad: 909
Vanus: 9+