Lego 43204 Anna and Olaf´s Castle Fun

Tootekood: LEGO15431

Laos

49.00

Kuumakse al. 8.33 / 6 kuud

Lego 43204 Anna and Olaf´s Castle Fun

Võlu lapsi alates 4. eluaastast ja arenda nende ehitusoskusi selle LEGO® ǀ Disney Anna ja Olafi lõbusa lossiseikluse (43204) komplektiga, milles on kahekorruseline loss, pöörlev ballisaalipõrand, Anna mininukufiguur ning Olafi ja Kjekki LEGO figuurid, lisaks interaktiivsed digitaalsed juhised. Need on saadaval tasuta rakenduses LEGO Building Instructions, mille intuitiivsed tööriistad aitavad lastel ehitamise käigus saada pärismudelist ettekujutuse.

Ehita, mängi, kujutle, arene
See alates 4. eluaastast ette nähtud komplekt arendab laste enesekindlust vahva mänguelamusega. Abiks on põhiklots, mis annab lastele mudeli jaoks kindla vundamendi. Igas klotsikotis on tegelaskuju, nii et lapsed saavad soovi korral mänguga kas või kohe pihta hakata ja lõpetada terve komplekti kokkupanemise hiljem.

Kaasahaarav tegevus kogu perele
4+ komplektid võimaldavad täiskasvanutel rõõmu lastega jagada. Kui täiskasvanud pole LEGO ehitusmänguasjadega varem kokku puutunud, pole tarvis muretseda – lapsed saavad võtta juhtimise enda kätte, kuna komplektiga kaasas olevaid piltjuhiseid on lihtne järgida ka alles lugema õppivatel lastel.